Кулінарія

Ніжна риба під маринадом

Здрастуйте дорогі передплатники та гості мого каналу, сьогодні хочу поділитися рецептом риби під маринадом. Смачна, ніжна риба, багато овочів і пряний аромат. Не пам’ятаю жодного свята, у своєму дитинстві, що на столі не було риби під маринадом. Причому готували рибу на свята великими каструлями, так само як і салат Олів’є-тазиками)) А потім протягом 2-3 днів діставали заповітні каструльки з холодильника і доїдали залишилися салати і закуски

Було дуже смачно. . . . і досі це моя улюблена їжа.

Отже, почнемо

  1. Нам потрібні такі продукти: риба (у мене минтай, але можна взяти будь-яку іншу рибу, наприклад тріску, пікшу, хек) морква, цибуля, томатна паста, сіль, перець, лавровий лист, борошно і рослинне масло для смаження
  2. Рибу миємо, обсушуємо, ріжемо на шматки, солимо і перчимо. Обвалюємо в невеликій кількості борошна і обсмажуємо з двох сторін
  3. Далі в глибокій каструлі обсмажуємо цибулю і моркву
  4. Потім додаємо томатну пасту в каструлю, злегка обсмажуємо її і заливаємо водою
  5. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Пробуємо і регулюємо маринад на сіль і кислоту, при необхідності додаємо трохи цукру. Маринад повинен бути насичений кисло-солодкого смаку.
  6. Рибу відокремлюємо від кісток і викладаємо в каструлю, при необхідності додаємо трохи води. Накриваємо кришкою і тушкуємо рибу 10-15 хвилин на маленькому вогні.

Приємного апетиту, готуйте і їжте із задоволенням